Juldag med jobb och träning

Mor och dotter busar på julafton!
mamma och amelie busar på julafton!

Julafton igår spenderades i mysbrallor här hemma. Hade en himla avslappnad dag allihopa, Mathias jobbade förmiddag visserligen, men var lagom hemma till grötlunchen!

Mathias på julafton Mathias

Amelie blev dock sjukare och sjukare under dagen och på kvällen hade hon närmare 40 graders feber lillfian, en feber som inte släppt med varken ipren eller sömn, så natten har varit lite tung. Idag vaknade hon med närmare 39 graders feber, men nu med lite välling och medicin så verka rhon helt ok igen. Barn e bra lustiga på det sättet, en annan e helt däckad om man har över 38 grader!!!

Amelie hjälper till och laga julmat. Lägg märke till de TVÅ tomteluvorna!Tomteflickan hjälper till och laga mat med två tomteluvor!

Om än att det bara var vi på julafton så var det den typiska julaftonen med Kalle, för mycket mat och godis, en liten öl, julklappar, många pussar och mys. Roligast var att tomten faktiskt hann komma hit, han hade med sig en tomtekompis med så han hann med alla barnen. Amelie reagerade med att skrika rakt ut och springa till Mathias och kasta sig runt halsen på honom, hennes puls var skyhög och hon var så rädd!!! Efter några minuter lugnade hon ner sig och kunde sätta sig i mitt knä på golvet så fick hon ett par klappar av tomten. Hon sa ett snabbt tack men sen sa hon det roligaste; Nu kan tomten gå hem!!!! Ha ha ha. Vi vinkade hej då till tomten och efter var hon så glad att tomten faktiskt kom till henne!

Paketöppning! Paketöppning!

Sjuk liten tjej däckade i pappas knä på julafton!Trött och sjuk liten tjej däckade i pappas knä...

Idag på juldagen arbetar Mathias 9-22, yippie liksom. Vi får aldrig fira några högtider i lugn och ro, e det inte handbollen så är det jobb. Sen har de träning också vid 18 som han då måste ta ledig ett par timmar ifrån jobbet för och sen tillbaka igen. För imorgon e det match, på annandagen ja, helt galet det med. Vilken idiot kom på att lägga en MATCH under JULHELGEN?????! Puckat.

Ikväll kommer min syster på besök! Det ska bli himla roligt, vi har inte träffats sen slutet av augusti. Hon stannar till måndag, vilket är alldeles för kort tid men samtidigt en hel evighet.  Som sagt, mys!

Kommentarer
Postat av: mamma

tack för jättegoa bilder

blir så glad att "se" er.

puss o kram

2008-12-25 @ 12:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0