brun utan sol med omformatering

Idag har vi då varit lediga ihop.....ja efter lunch i alla fall. Första dagen sedan julafton....och gången innan det var väl ytterligare någon vecka tidigare. Som sagt, vi har inte mycket tid ihop här hemma! Nu får vi nyårsafton ihop, det ska bli mysigt, sedan jobbar han nyårsdagen igen. De är träningslediga till den 7e januari, det är nog ett välbehövligt break för en öm kropp och trött själ.
Amelie sov middag brevid Mathias i soffan, hon sover alltid som en stock då och hon vaknade också som en solstråle.

Idag har jag även drabbats ordentligt för första gången av min dotters "Dr Jekyll och Mr Hyde" humör. Förstår inte, vart har min lugna dotter tagit vägen?!!!! Naiva förstagångsföräldrar som man är så har vi alltid tänkt " så där kommer Amelie aaaaaldrig göra" när man sett barn trotsa på stan och slängt sig ner på golvet och illvrålat. Jo tjena. Trodde dock det skulle komma senare, hon är ju bara strax över 2 år. Nåväl, back to the story, Vi var på Onoff idag och Amelie ville sitta i barnhörnan och leka med klossar vilket hon självklart fick, jag satt med henne och Mathias kollade in det han ville kolla in. Efter en bra stund var det då dax att gå....men nej det ville inte Amelie. Försökte med det mesta, gav henne mer tid, förklarade lugnt och sakta att hon hade precis likadana klossar hemma som vi kunde leka med när vi kom hem, jag bekräftade henne genom att prata med henne om att jag förstod att hon ville leka mer men att nu var det dags att åka hem. Som ett brev på posten kom det då, utbrottet. Hon grät, skrek näääääääääe och kastade sig på golvet. Jag plockade upp henne och hon vägrade stå på benen, lyfte då upp henne och illvrålandet fortsatte. Genom hela butiken. Försökte lugna ner henne men vad man än sa så hörde hon inte. Kom fram till Mathias och då tar min kära dotter ett ordentligt tag om mitt hår och drar till. Då blev jag lite arg kan man säga. Sa åt henne på skarpen vilket självklart inte fick någon som helst respons annat än mer illvrål.
Tog bilnycklarna och gick ut mot bilen med henne i famnen. På vägen ut kommer en i personalen med en liten leksak till Amelie och med en förstående blick sa hon "det är inte alltid så roligt att gå och handla med mamma och pappa". Nej verkligen inte kände nog både jag och Amelie. Amelie fortsatte gråta och skrika hela vägen ut till bilen, i bilen och halva vägen hem. Pust!
Shit alltså. Jag blev mest faktiskt ledsen. Förstår självklart att man inte ska ta det personligt men jag gjorde det. Det kändes som man fick en ordentlig försmak av puberteten och så kände jag mig som världens sämsta mamma som inte kunde "hantera" hennes känslor bättre. Suck. Skum känsla, kan inte riktigt förklara det.
Mathias var som vanligt lugnet själv och tröstade mig när jag senare i mataffären deppade ihop.
Amelies humör går från världens gladaste till världens mest missnöjda på nån sekund och jag känner mig inte redo för den utmaningen.... inte ännu. Hon ska vara min lilla glada bebis. Föräldraskap utsätter en verkligen för nya test hela tiden.
Framförallt testar och trotsar hon mot mig. Jag vet att man som mamma på nåt sätt för mycket mer av det positiva av sitt barn än pappan, som oftast inte är tillsammans med barnet likamycket. Men man får också mer av det negativa. Aldrig att amelie skulle försöka så mot Mathias. Väl hemma sen fortsatte hon med att kasta ner allt på golvet när vi skulle äta. Tallriken, besticken, halvätna gurkor.....Sen svängde det igen och hon var så glad så och satt här i soffan med mig och myste tills hon somnade brevid oss. (ja vi är ju lediga och ja Amelie får lite lösare rutiner då!). Suck. Som sagt, det är en utmaning. Samtidigt som det är den största glädjen i livet.

Nyårsafton stundar imorgon och jag har försökt få mig själv att se lite piggare och fräschare ut med lite brun-utan-sol här på kvällen och Mathias har formaterat om datorn, därav min sena uppdatering av bloggen idag.
Imorgon ska vi då på middag hos goda vänner tillsammans med ett annat par. Vi ska fixa förrätten och drickat, spenderade en bra stund med halva Halmstad på systemet idag. Varför är man aldrig ute i god tid och handlar i tid?! Så man slipper stå där i sista sekund?! Nåja, mitt liv i ett nötskal.

Tomt i huset

Idag var syrrans hemresedag, trist nog. Det går alltid så fort när man får besök, man tror att man ska hinna med så mycket och så men det blir inte riktigt så. Men jag är riktigt glad att hon varit här! Amelie har blivit extra bortskämd och vi har haft några härliga dagar ihop. Nu ses vi inte fören i mars :-(
Brorsan och Lena skulle kommit imorgon på en sen frukost på deras väg hem från Skåne. MEN så ringde de idag, då de stod utanför vår dörr, surprise! Synd bara att vi var på Ullared då....haha. Så vi skyndade oss hem och hann lagom fika innan syrran skulle till tåget. Sen stannade de en stund till och lekte med Amelie innan de begav sig igen. Så roligt att de kom förbi!!!! nu har jag haft båda mina syskon här, dessutom samtidigt. DET händer inte ofta när man bor över 50 mil hemifrån!

Nu riktar vi energin mot nyår som är redan på onsdag. Vi ska på middag hos goda vänner med ett annat par med, vi har alla barn i samma ålder. Vi har delat på middagen och vår uppgift är att ha med oss dryck och fixa förrätt. Har ingen idé ännu vad vi ska laga, så nu ska jag googla förrätter!!!!

Mathias och Cecilia, augusti 08

Mathias jobbar nu bara imorgon fm sen är han äntligen ledig ett tag, det ska bli så skönt att få rå om varandra lite. Han är borta så mycket att jag saknar honom varje dag. vi sliter på varandra på ett sätt, men på ett annat sätt tröttnar vi aldrig på varandra, för vi har för lite tid ihop för att tröttna!

Fnissig familj!

Igår kväll satt vi här i soffan efter Amelie hade somnat och var trötta allihopa. Mathias hade ont i ryggen efter matchen och kände sig nere efter en förlust. "Det är svårt att ha ont och acceptera det efter en förlust" var hans egna ord. Sen vet jag inte riktigt hur det kom sig men vi alla kom in i ett fnissigt stim, framförallt jag och syrran. Hur ser det ut när två fnissiga trötta systrar slår över?! Jo så här....
.Fnissiga systrar

Vet inte riktigt vad det var som var så roligt men jag tror vi båda behövde skratta lite! Vi tog en hel serie med bilder och Mathias han var inte sämre han, här är vår bästa Zoolander pose;



Idag jobbar Mathias som sagt och jag och syrran med Amelie skulle åkt till Ullared, ett obligatoriskt inslag när syrran är här på besök. Men vi vaknade i morse med snoriga näsor allihopa och syrran dessutom med halsont så vi beslöt oss för att stanna hemma. Vi har bara tagit det lugnt och varit ute med lilla Mimmi en sväng. Apropå Mimmi så slocknade hon också i soffan igår, så söt!



Det är få personer i ens liv som man verkligen kan vara helt sig själv med och som man har roligt med vare sig man är ute på äventyr eller ligger i soffan. Oavsett om man pratar om stort eller smått, e helt tysta eller skrattar hysteriskt över absolut ingenting. Min syster är en av de få i mitt liv.

Utflykt till Götet

Idag blev det en utflykt till Göteborg och Partillebohallen där Drott mötte Sävehof!
Mathias hade träning imorse först innan avfärden till matchen så jag skjutsade först honom till träningen imorse, sen åt jag och syrran en lång frukost där vi snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan packade vi ihop oss i bilen, plockade upp två andra spelarfruar, mina söta vänner Martina och Lisa och begav oss sen mot kära götet.

Stina & LinusStina och Linus

Väl framme mötte vi upp Linus och Stina, Linus spelade i Drott förut, och tog en snabbfika i trängseln i härliga köpcentrumet Allum i Partille. Eller metropolen som Lisa kallade det. Hon lärde mig även att Partilles slogan är "Bo på landet men ändå i stan" eller nått sånt. Tänk att varje dag lär man sig något nytt ;-)

Trots att vi åkte i god tid var vi inte i hallen fören typ fem i tre. Och trots att matchen var på väg att börja tyckte gamla mannen i luckan där vi skulle hämta ut biljetterna att det var viktigare att hälsa på alla barn och bekanta som redan klivit in än att dela ut biljetterna. Lite konstig inställning, men hey kul att de har roligt där i Partillebohallen med varandra...
Vi var många där som hejade på Drott och vi försökte så gott vi kunde att heja fram våra killar, vet att vi hördes och tror att det var uppskattat. Fick onda ögat av kvinnan framför mig, vet inte, antingen har hon aldrig varit på en handbollsmatch och upplevt att man faktiskt klappar händerna och hejar eller så hade hon bara en dålig dag, vem vet. Jag vet i alla fall att den kvinnan nog mest av allt inte ville vara där. Det roliga var att hon också var en spelarfru till en spelare som spelar i en helt annan liga än Elitserien. Kanske hade hon sett för många matcher..... ;-)

Drott-Sävehof

Nu gick det ju inte hela vägen idag tyvärr men första halvlek var riktigt bra. Vi var väl hemma i Halmstad vid 19 tiden igen och nu har vi däckat i soffan allihopa framför körslaget med varsin kopp te och lite hembakad mjuk pepparkaka (tack Martina för receptet!). Amelie är övertrött och fightas just nu med Mathias lite huruvida det är sängdags eller ej. Men annars har hon haft en rolig dag, hon hejade som vanligt på pappa och blev lite orolig när Danne åkte i marken och fick ont i ryggen, tror att Danne e hennes favorit efter pappa i laget!

Imorgon väntar Ullared för mig och syrran. Mathias jobbar hela helgen, hela dagarna :-( Nej, han är aldrig ledig stackarn. MEN i år får vi i allafall fira nyår ihop, det var två år sedan sist.

Juldag med jobb och träning

Mor och dotter busar på julafton!
mamma och amelie busar på julafton!

Julafton igår spenderades i mysbrallor här hemma. Hade en himla avslappnad dag allihopa, Mathias jobbade förmiddag visserligen, men var lagom hemma till grötlunchen!

Mathias på julafton Mathias

Amelie blev dock sjukare och sjukare under dagen och på kvällen hade hon närmare 40 graders feber lillfian, en feber som inte släppt med varken ipren eller sömn, så natten har varit lite tung. Idag vaknade hon med närmare 39 graders feber, men nu med lite välling och medicin så verka rhon helt ok igen. Barn e bra lustiga på det sättet, en annan e helt däckad om man har över 38 grader!!!

Amelie hjälper till och laga julmat. Lägg märke till de TVÅ tomteluvorna!Tomteflickan hjälper till och laga mat med två tomteluvor!

Om än att det bara var vi på julafton så var det den typiska julaftonen med Kalle, för mycket mat och godis, en liten öl, julklappar, många pussar och mys. Roligast var att tomten faktiskt hann komma hit, han hade med sig en tomtekompis med så han hann med alla barnen. Amelie reagerade med att skrika rakt ut och springa till Mathias och kasta sig runt halsen på honom, hennes puls var skyhög och hon var så rädd!!! Efter några minuter lugnade hon ner sig och kunde sätta sig i mitt knä på golvet så fick hon ett par klappar av tomten. Hon sa ett snabbt tack men sen sa hon det roligaste; Nu kan tomten gå hem!!!! Ha ha ha. Vi vinkade hej då till tomten och efter var hon så glad att tomten faktiskt kom till henne!

Paketöppning! Paketöppning!

Sjuk liten tjej däckade i pappas knä på julafton!Trött och sjuk liten tjej däckade i pappas knä...

Idag på juldagen arbetar Mathias 9-22, yippie liksom. Vi får aldrig fira några högtider i lugn och ro, e det inte handbollen så är det jobb. Sen har de träning också vid 18 som han då måste ta ledig ett par timmar ifrån jobbet för och sen tillbaka igen. För imorgon e det match, på annandagen ja, helt galet det med. Vilken idiot kom på att lägga en MATCH under JULHELGEN?????! Puckat.

Ikväll kommer min syster på besök! Det ska bli himla roligt, vi har inte träffats sen slutet av augusti. Hon stannar till måndag, vilket är alldeles för kort tid men samtidigt en hel evighet.  Som sagt, mys!

Jul och vi snubblade på mållinjen

Samma sekund jag drog på mig jackan på jobbet igår för att gå på julledighet kom illamåendet. Försökte tränga bort det men det kom och gick hela tiden. Åkte och handlade det sista i mat och klappväg, jag var inte ensam om jag säger som så.....När jag går där och tänker "f-n jag trodde jag skulle klara mig ifrån kräket" så ringer Mathias. Då har  Amelie blivit sjuk. Dock inte kräksjuk, men feber, snorig och hostig som bara den. Amelie som är ett allergibarn får alltid en otäck hosta när hon blir sjuk, som oftast brukar sitta i länge. Okej tillbaka till shoppingturen, så då fick jag ta vägen förbi Apoteket och där var det, skojar inte, typ femton meter kö! Allt jag kunde tänka på var att jag var tvungen att hinna hem innan kräket kom, fy va hemskt att stå mitt bland folk och bli sjuk.
Jag hann hem, fick lägga mig på soffan ett bra tag och vila. Kände hur stressen bara steg i mig, här låg jag och höll på att bli sjuk och så fanns det hur mycket som helst att fixa till julafton. Men som vanligt har jag världens sötaste sambo som alltid kliver fram när jag verkligen verkligen behöver honom. Fick order att gå och lägga mig sen började han fixa här hemma med allt som behövdes göras.
MEN för att göra en väldigt lång historia kort så kom det aldrig nått kräk! Och NU borde jag väl fasen ha klarat mig?! Ha ha, världens tjat om kräk här, trevlig läsning! Men min mage är i uppror och jag fick inte i mig nån mat igår fören den traditionsenliga skinkmackan vid midnatt.  Så nåt knas  e det. Och hade inte Amelie blivit sjuk hade vi kommit i mål, det vill säga nå julafton med allting gjort som skulle göras och frisk familj, men men.... :-)

Vi klädde granen igår med, Amelie var väldigt duktig. Och ja, de flesta kulor och dekorationer hamnad på samma ställe, men det är en himla fin gran!

Julgran -08

Så hur e det då med Amelie idag? Hon vaknade med närmare 39 graders feber älsklingen så det kommer bli en väldigt lugn julafton, men så var det ju tänkt från början!!!!! Hon har hittat julklapparna från tomten som tomten varit och lagt i julstrumpan i natt, hon blev väldigt förvånad! Vi ligger fortfarande i sängen så hon har inte sett paketen under granen än och sen vet man ju inte ifall tomten kanske kommer på besök senare ikväll......(läs runt 18tiden!)

GOD JUUUUUL!


Dan före julafton!

Jobbar halvdag idag. Härligt! Och fortfarande ingen magsjuka, vågar man ropa hej ännu???!

Igår hade de match och vann, härligt! Viktiga poäng! Hade en otroligt stissig Mathias hemma igår och medan jag tapetserade gästrummet klart skulle han följa matchen online över nätet. Han hade så dåligt samvete att han var sjuk, de matcher han missat i sin 14 åriga karriär i Elitserien är lätt räknade på en hands fingrar. Men va fan, magsjuka kan man ju inte rå för, e man sjuk så e man! Och panik fick han över onlinerapporteringen med;
"Herregud, e det så här ni sitter och tittar varje bortamatch???????? Jag klarar inte av det här, jag får panik, jag måste göra nått annat". :-) Han var så nervös!

Viktiga i Drott igår var också att eftersom Mathias och Tobias var borta, så tvingades de yngre förmågorna kliva fram, vilket de gjorde med. Skitbra!! Tror det kan ha en väldigt viktig psykisk effekt.

Nog om handboll, nu är det jul imorgon! Vill passa på att önska er alla en riktigt god jul!
Vi blir då hemma över julen, och trots att det bara är vi tre känner jag mig rätt stressad idag, har SÅ mycket att göra efter jobbet. Ska handla det sista klapparna, sista maten och sen ska vi tillsammans åka och handla lite lister till hemmet och snickra lite granna innan syrran kommer på juldan. OCH sen ser vårt hem ut som SKIT och måste storstädas ikväll. Och vår gamla soffa står där granen ska stå, så den måste flyttas, men den kan inte flyttas fören golvet i gästrummet är klart. Och ingen gran kan då komma in fören det är klart.
Sen ska ju skinkan griljeras, köttbullar rullas, pepparkakor bakas och ny knäck kokas. Puh!

Hrm, läste just igenom vad jag skivit, ska nog ta och tagga ner nu va, julen ska ju vara mysig! Äh, det blir vad det blir. Mysigt ska det iaf bli att få besök hemifrån, på juldagens kväll kommer min syster,, yippie!!!! Jag har bett min bror med fru svänga förbi med om de har möjlighet, hans frus familj bor i Skåne så de är inte långt härifrån. Vore skoj om de gjorde det så har jag både mina syskon här!!

Nej nu ska jag göra sista rycket innan jul. God jul!!

Peppar peppar!

Än så länge har vi klarat oss Amelie och jag. I stort sett det enda som rör sig i mitt huvud. Jag är ju sjukligt nojig över kräk som jag skrev förut. Har sovit grymt dåligt i natt, minsta ljud Amelie gjort i från sig har jag vaknat av och tänkt att nej nu kräks hon! Sen har jag typ väckt mig själv och känt efter om jag inte mår lite illa trots allt.
Alla undviker mig som pesten här på jobbet, förstår dem. Vem f-n vill ligga och kräkas över jul?????!!!
Mathias mår i allafall betydligt bättre, han har inte kräks sen söndags morgon. Och igår kväll började han få i sig lite dricka och mat. Eller mat och mat, han drack lite saftsoppa och åt en banan. Jag åkte dessutom och handlade Resorb på Apoteket.

Jag, självklart med sällskap av världens sötaste Amelie, pysslade hemma igår. Gjorde typ ALLT för att inte känna efter hur jag mådde. Ifall jag blir sjuk har jag i alla fall betat av en hel del punkter på listan!

För övrigt så har de match ikväll. Mathias kommer mest troligtvis inte vara med. Om än att han börjar må bättre, vill man ju kanske inte riskera att smitta ner andra. Har hört att det smittar två dar efter man slutat kräkas. Vi får väl se, det står inte nånstans att han inte ska spela, vet inte riktigt hur både Mathias och ledningen resonerar.

Nu ska jag gå och äta lite mer vitpeppar. Har hört att det ska hjälpa!

KRÄK!

Så har det smygit sig in i vårt hus, det man fruktar mest under vintern. Det äckliga, hemska viruset. Kräksjukan.
Inatt var det Mathias som fick bo på gästtoan halva natten och jag som verkligen verkligen verkligen AVSKYR kräk försökte vara så gott stöd jag kunde. Jag e lite stolt över mig själv att jag klarade det, men jag skurade toaletten och golv och väggar efter Mathias. Shit vilken fru! Skämt åsido, jag avundas inte honom ett dugg. Nu ligger han däckad i soffan och sover och jag och Amelie ligger i sängen och ska ta oss en liten nap. Hoppas verkligen inte jag och Amelie blir sjuka oxå, det grejer jag f-n inte alltså. Min mage bubblar oroväckande mycket. Eller så är det bara nervositeten över att bli sjuk.

Så, idag blir det inte många ärenden gjorda som verkligen behövs göras. Men istället har jag roat mig med att städa här hemma istället. Syns ingenting ändå, shit vilken mess vårt hus är i!
Igår fick vi iaf tapetserat i gästrummet, förutom att jag hade räkna fel så tapeten räckte inte riktigt....hoppsan! Så imorgon får jag åka och köpa lite till. Tanken var att golvet skulle läggas idag men det får då vänta av förståeliga skäl.

Mathias har match imorgon och var nog mest förstörd över att han inte kan spela.

Skönsjungande tvååring och snarkningar

Lördag morgon, klockan närmar sig 10. Sitter i soffan och tittar på Bolibompa, JAG tittar på Bolibompa. Har fastnat i nått stirr. Är trött. Brevid mig ligger Mathias och snarkar. Amelie springer runt och lekar och sjunger " var är snorkråkan, där e deeeeeeen, där e deeeeeeeen" :-) Härligt med kreativitet!
Igår orkade ingen av oss handla mat så vi åt pyttipanna, och drack vin. Härlig blandning, eller hur? Men det spelade ingen roll, för igår var vi nöjda med varsom. Vinet var riktigt gott. Sen tog det ca 20 minuter sen sov Mathias i soffan. Amelie somnade kort där efter, även hon i soffan. Här satt jag alldeles själv. Härligt avslappnad av lite vin och med två snarkandes sötnosar brevid mig.
Mathias vaknade efter en stund. Då blev jag trött. Då somnade jag i soffan. Åh dessa härliga fredagskvällar. Supersexiga! Jag gick och la mig, tog med mig lillfia. Mathias måste ha somnat på soffan senare för det var här jag hittade honom imorse. :-)

Nu ska vi ta och väcka honom, för nu är det dags för att jobba lite! Tapetsering står på agendan idag. Egentligen står en massa på agendan, inser nu hur mycket jag skjutit upp inför julen. Men nu slår det mig att vi måste köpa de sista julklapparna, handla mat, köpa gran, köpa hem mer fönsterfoder, koka knäck.......listan kan göras lång! Och inte många dagar kvar. Nåväl, tar nog tag i shoppingen imorgon, idag måste vi fixa vidare med gästrummet.

Amelie hade ett resonemang i soffan igår:
- Amelii tycker om pappa...
- Klart du gör, sa jag.
- Ameliiii inte tycka om pappa, Ameliiiiie äska pappa.
- Ja du älskar honom, va fin du e älskling som säger så.
- Mmmm, Ameliiii äska pappa, pappa e bäst!

Sött!

Klappar, käk och kram!

Så idag kan jag då berätta varför jag är så glad! Jag har fått nytt jobb och nu har jag skrivit på pappren! Det har gått jättefort här nu sista veckan och jag byter jobb redan nu efter alla helger, så den 12 januari börjar jag. Jag är ofantligt glad och ser fram emot nya utmaningar på mitt nya ställe! Närmare hem, högre lön och mer i den inriktning jag faktiskt vill jobba! PERFEKT!

Så idag har varit en händelserik dag på jobbet. Jag har haft min avtackning och fick fint tal och fina presenter både från företaget och kollegorna, samtidigt hade vi även jullunch istället för julfest så jag är fortfarande mätt. Fick fint julbord från Lilla Helfvetet här i stan, ett ställe som jag önskar det gick bättre för, riktigt god mat! Sen var det snabbt iväg till min nya arbetsgivare för info och lönmöte!

Nu väntar helgen och det ska bli så skönt, ikväll ska jag och Mathias korka upp en flaska vitt och snacka livets allvar och mysa! Eller han lär väl sippa på glaset som vanligt och jag tar det mesta, ha ha.....Sen resten av helgen så blir det renovering, gästrummet kallar! Mathias har även träning på söndag eftersom de har match på måndag, nästsista matchen före uppehållet. Hoppas på mycket folk och 2 poäng till!

Och så måste vi ju köpa GRAN också. Får fortfarande hjärtklappning när jag tänker på vår desperat jakt på gran förra året, har jag berättat om den?
Vi var sent ute, typ dagen innan julafton och i sista timmen. Ställe efter ställe stängde mitt framför ögonen på oss, till slut hittade vi en försäljare utanför Statoil vid Sannarp som hade TRE ynka granar kvar. Två små stackare och en stor jäkel! Tur för oss som i dåläget hade 3 meter i takhöjd, så det blev den stora jäkeln. I år har Mathias lovat att vi ska köpa gran lite tidigare......Det är ingen jul utan gran resonerar jag!!!

Plötsligt händer det!

Ibland bara vänder allt på sekunden. Ena sekunden känns vissa saker jobbiga, andra är man hur lycklig som helst. Kan inte säga mer för stunden, mer än att det är en lycklig spelarfru som snart beger sig till dagis och hämtar lillfisen...... *GLAD*

Tomteflickan Amelie

Här kommer lite bilder från gårdagens fotosession efter dagis...... :-)


Bolibompa var roligare än titta på mamma....


Man kan inte alltid vara glad.....haha!


Som sagt, Bolimbompa is the sh*t!

Yes!

Ikväll kom de, de två poängen! Skön bussresa hemåt! Mathias hade en helt okej kväll och gjorde några baljor framåt. Däremot åkte en lagkompis på en ordentlig smäll i huvudet och tappade närminnet ett tag, får hoppas att han repar sig snabbt.
Matchen blev onödigt spännande och vi spelarfruänkor satt framför varsin dator och sms:en haglade fram och tillbaka, ha ha!

Försökte på nytt att få några fina "tomteflicka"foton ikväll, Amelie var sådär halvdant med på noterna och vi fick några okej foton! Ska lägga in några imorgon så får ni se.

Nu ska jag ta och krypa i säng och vänta på min karl som lär vara hemma runt 1snåret! God natt!

Gräsänka ikväll

Onsdag och ännu en handbollsmatch. Mathias fick ta ledigt halva dagen från jobbet för att sätta sig på bussen mot Skövde. Nu jäklar, hoppas de tar poäng ikväll!!! Ska heja så gott det går via datorn och HEH´s liveuppdatering. Försöker alltid skicka över en massa energi och jävla anamma telepatiskt, vet inte om det fungerar men men.... :-) Vet med all säkerhet att jag inte är ensam framför datorskärmen ikväll, utan jag vet att de flesta av oss spelarfruar sitter där och kikar, hoppas och önskar vinst.  En gång har vi samlats tillsammans för att kika, men då la självklart onlinerapporteringen av, det gjorde inte så mycket för då blev det desto mer vindrickande istället. Ja för alla utom mig då som självfallet körde bil!
Jag ska hämta Amelie på dagis sen ska vi åka hem och ta kort, jag har lånat hem vår kamera från jobbet, så får vi väl se om det blir några fina bilder. Amelie vill ha mer foton på när hon är "tomteflicka" nämligen. Lillfisen, det kom hon på igår vid nattningen ungefär en nanosekund från att sova gott, " Mammaaaaaaa, Amelie vara tomteflickaaaaaaa *snyft snyft*".

Har varit på julbord idag med jobbet hos en konsult som vi använder oss av. Kom fram till två saker när jag var där:
1. Julmust är grymt gott men sjukt mättande
2. Jag är inte mycket för kallprat längre.

Grönkål äter man tydligen här i Halmstad på julen, vi får väl se om det är en tradition som smyger sig in även på vårt 08a bord eller inte!

Handboll är ju värsta töntsporten!

Det gick åt skogen igår, enough said. ;-)

Jag minns när jag gång på gång tjaaaaaatade hål i örat på min syster att få följa med på handbollsmatcher när jag var liten. Hon hade en kompis som spelade minns jag. Och gång på gång sa hon till mig att jag bara skulle tröttna efter 10 minuter och vilja gå hem. Men nej då, jag stod på mig, jag skulle följa med, och jag skulle snällt sitta och titta och inte tjata om att få gå hem.
Väl där blev det ju precis som syrran sa, jag ville hem. Om sanningen ska fram ville jag ju mest med av två anledningar:
1. Hänga med mitt ofantligt coola storasyster (11 år äldre än mig)
2. Få glass, godis eller läsk som man alltid fick när man gick iväg på nått sorts evenemang.

Vart vill jag komma med denna lilla anekdot då?! Jo, ända sen de episoderna från när jag var liten och hängde med syrran har handboll för mig varit SÅ tråkigt. Så när jag träffade Mathias hängde den uppfattningen på nått konstigt sätt fortfarande med. Själv var jag ju en baskettjej, hade spelat själv som ung och coachat ungdomslag, handboll för mig var ofantligt mesigt och töntigt.
Nu såg jag ju Mathias spela ett par matcher innan vi officiellt blev ett par och han var ju faktiskt rätt läcker där på plan måste jag ju erkänna. Hrm! Och ju mer jag lärde mig ju mer fick jag ju faktiskt en hel annan uppfattning om sporten. Den är ju allt annat än mesig!

Allt annat än mesig kan man ju även säga om det fysiska arbetet som ligger bakom varje spelares insats på plan. Shit va de tar stryk och ger stryk!
Jag har ju inte varit med hela Mathias liv på handbollsplanen men det finns ett oräkneligt antal skador att prata om, ett antal ärr överallt och ett antal operationer.  Handboll sliter på kroppen!

Kroppsligt resultat igår blev ett kraftigt stukat finger som idag var dubbelt så stort och som inte gick att böja. Men det är bara att bita ihop, nästa match är redan imorgon......

Förresten, för att återgå till min storasyster, som fortfarande än idag är ofantligt cool i mina ögon, så finns det ingen som är sån bra "hejjare" på läktaren....Otaliga är de gånger hon suttit och tittat på mina basketmatcher och hejat, och otaliga är de gånger hon gjort det för sin dotter.  Ska man dessutom räkna med de elitseriematcher hon hejat fram, ett gäng av Mathias matcher och ett gäng av Bajens matcher, så inser man vilken grym supporter hon är! You go syss!

2 poäng ikväll???!!!

Heja heja! Laddar inför handbollsmatchen ikväll!!! Viktiga matcher nu inför uppehållet i januari.

För er som inte har möjlighet att vara där så sänds den www.webbsport.se ikväll kl 19

Får du inte igång matchen så gå in under bibliotek i windows media player så läses matchen in!

Heja heja!

Mammas spis!

Söndag igen och vi har pysslat lite hemma idag. Som vanligt hinner man inte lika mycket som man tror att man ska! Men vi har i alla fall hunnit handla hem lite saker, rivit tapeter, fixat ett fönsters insida, målat taket och garderoben i gästrummet. Imorgon ska jag inhandla lite tapeter och sen får vi börja tapetsera i veckan och sen är det golvet!

Amelie har varit på extra strålande humör i helgen. Sötare än vanligt och sprungit runt här som ett yrt höns. Hon har börjat säga "Vad gör du mamma/pappa?!" och det låter gudomligt sött! "Varför det" kommer också mer och mer men jag tror inte att hon riktigt förstår ännu innebörden av frågan, det är nog mer något hon plockat med sig från dagis.

Det sötaste från Amelie kom ikväll när Mathias stod och laga mat. Hon fick ett utbrott och började storgråta och skrek "det är mammas den där" och pekade mot spisen! ha ha ha! Om det innebär att jag lagar för mycket mat eller Mathias för lite, det lämnar jag osagt...... :-) Det är ju inte riktigt så att han inte lagar mat, mer att han inte kan för att han aldrig är hemma vid middagstid! Men sött var det.

Sugen på att plocka höns?!

Lördag! Härligt! Blev väckt av en snorig Amelie som inte kunde sluta säga Maaaaaaaamma. Bara att gå upp.

Mathias kom hem efter 1 igår, han jobbade ju för Drotts räkning hela kvällen. Det är härligt efter en arbetsdag att åka direkt till nästa jobb.... Det får göra såna grejer ibland, bara för att få in pengar till klubben (helt galet tycker jag). Men denna gång går faktiskt pengarna till lagkassan så killarna får göra som de vill med pengarna, det är de värda!
Men andra gånger har de fått plocka kycklingar och höns och satt dem i burar inför slakt (antar jag??!), bygga och riva scener, vara vakter vid evenemang. sälja reselotter, sälja trisslotter....
Så ser verklighetens handbollssverige ut. Ett elitlag som utöver alla timmar de lägger på träning, match och borta från sina familjer måste ändå arbeta ÄNNU mer för att få klubben att gå runt. För mig är det helt otroligt.
Stimulerande, inspirerande och roliga inhopp utanför handbollen, så som att besöka skolor eller hålla i handbollslägret varje sommar, det är inget JOBB, det är bra saker. Men att som elitidrottare få en bunt trisslotter som de ska sälja eller plocka höns utanför ordinarie arbetstid eller handbollstid, det borde de få slippa faktiskt. Så hårt som alla sliter.
Idag är de tydligen träningslediga, yippie! Men imorgon söndag tränar de inför matchen på måndag. Träningen är satt kl 16.

Så idag ska vi åka och handla lite saker till hemmet och sätta fart med lite renorvering igen. Det vill säga när Mathias vaknar. Hans sovmorgon idag. Jag och Amelie sitter i soffan så länge och lägger hennes älskade Pippi-pussel.  God morgon alla!

Kräksjuka allaround

Igår hade vi en jättemysig kväll hos goda vänner som har barn i samma ålder som Amelie. VI fikade och pratade och barnen, som alla var på sånt här härligt "efter-dagis-"humör lekte väl sådär halvdant med varandra. Det var mysigt att ses, det blir inte så ofta nu när alla har fullt upp med renovering av hus, jobb och barn!
I alla fall fick jag ett sms av min vän imorse, då hade hennes son fått kräksjukan igårkväll efter vi gått och kräkts hela natten. Huvva! Så nu är det bara att hålla tummarna att vi klarar oss. Det är kräksjuka överallt nu, på dagis e många barn sjuka, här på jobbet har vissa drabbats och så nu då ens vänner...... Det känns som den kryper närmare och närmare....*hajen-motivet* Hoppas vi klarar oss!!!

Annars ser jag fram emo helgen som f-n rent ut sagt! Ikväll måste Mathias jobba å Drotts vägnar, lite trist men ger välbehövliga pengar till klubben. Men sen i helgen ska vi pyssla hemma igen! Det var ett tag sen nu, men nu jäklar har den här renoveringsenergin smygit sig tillbaka till oss båda.

Amelie var för övrigt världens sötaste Tomteflicka idag på väg till dagis. Så fin så! Vi får väl se hur det går på dagis idag. De har inget luciatåg för oss föräldrar men inom avdelningarna ska de lussa lite och fika.
Imorse skulle Amelie först ta med tomteflickeklänningen till dagis, sen skulle den på redan hemma, och så kom tårarna när hon inte fick som hon vill och konsekvent som man är så låter man ju henne ta på sig klänningen ändå, men sen skulle den av samma stund vi var på väg ut genom dörren och då kom tårarna igen. Jobbigt med så mycket vilja i en liten 2årings kropp!

Vinst och sömnbrist!

Så gav den lång bussfärden mot Stockholm med sig nått gott i form av en vinst med 3 bollar, härligt!!!
De klättrade två steg upp i tabellen och ligger nu precis under slutspelsstrecket! Mathias kom hem vid 4 i natt med en stor säck med julklappar från familjen i Sthlm och ett leende på läpparna.
Både jag och Amelie vaknade och det kändes nästan lite som natten innan julafton, vi låg och pratade alla tre i vår säng en stund, tills jag fick panik och insåg att va fan vi ska ju gå upp om två timmar!! Amelie ville inte somna om, jag blev irriterad och Amelie ledsen. Så mycket för den gosstunden! MEN vi lyckades somna alla tre till slut, men när klockan ringde hade jag gärna legat kvar ett par timmar till.
Nu väntar hemmamatch på måndag mot Guif sen borta på onsdag mot Skövde. Tuffa matcher.



Vad är det med cyklisterna i Halmstad????

Jag blir så jävla trött på alla dessa cyklister i den här stan som cyklar som de äger vägarna och stan. Överallt är de, och vareviga dag får man hjärtat i halsgropen minst ett par gånger då man håller på och köra över nån idiot som cyklar rakt över övergångsstället. Mörkt är det med och inga reflexer har de. Grrrr!

Igår var en rätt mysig kväll, om än att Mathias låg nerbäddad. Vi hade en "vanlig" vardagskväll ihop! Det händer inte ofta vill jag lova. Och jag hann med disk, tvätt och lite städ utan problem. Och Amelie somnade tidigt.Grym kväll!

Mathias åker med på matchen idag trots förkylningen. Hoppas kroppen orkar. De åker vid 10tiden idag och är väl hemma vid 5 imorgon bitti. Tur att han e ledig idag från jobbet annars hade det rykt en semesterdag eller så igen, och imorgon börjar han inte fören kl 16 så han kan sova ut. Som tur e så är de träningslediga imorgon så allt klaffar rätt bra. Istället ska de träna hela helgen :-(

Apropå helgen så ska vi göra ett litet ryck hemma igen! Gästrummet står på tur. Och hallen vore nice att få färdigt. Jag hade ju nämligen en idé om en hatthylla som jag ville göra själv. Mathias var skeptisk och tyckte att vi skulle tapetsera hela väggen ändå ifall idén inte blev av. Men nej nej protesterade jag. Nu ett par månader senare gapar fortfarande väggen tom så jag måste ju ta tag i det där, annars får jag ju äta upp det i all evighet!!!

Mera snor åt folket!

Mathias e hemma idag, e tokförkyld. Verkligen inte läge för det alltså. Fem matcher till årsskiftet. Varav en imorgon.

En rolig sak är i alla fall, nu ska jag SKRYTA, att dagispersonalen öste beröm över vår söta fina dotter idag. De tycker hon är så duktig på allt hon tar sig för, vare sig det är att lägga pussel, sjunga eller bara prata. Och hon ÄR faktiskt duktig. De hävdade att hon är som en 4åring och uppmanade oss till större utmaningar hemma när det gäller lek och sång. Själva skulle de börja med pärlplattor snart, hur sött e inte det då?! Att mäta utveckling i pärlplattor?! :-)
Gick stolt som en tupp därifrån och log hela vägen till jobbet.....

Inte alltid lätt

Inte alltid lätt att vara spelarfru. Inte alltid lätt att veta vad som är rätt att säga och göra. De vann igår, yippie! Och Mathias var riktigt duktig, om än att hela matchen var en rätt tråkig match och att de i början kastade bort i sett varje anfall och släppte in skitmål. Efter matchen råkade jag kläcka ur mig att jag tyckte Mathias borde fått pris som matchens spelare, Mathias tyckte jag var pinsam. Men jag sa det inte för att förringa någon annan spelares insats, utan för att jag tyckte han var DUKTIG! Mathias tycker inte att jag är så objektiv, ha ha.
Väl hemma råkade jag prata handboll vid fel tillfälle och det passade ju sig inte heller. Så igår blev jag bara så TRÖTT. Det var en sån kväll. En "jag-är-trött-orkar-inte-prata-och-huvudet-värker-och-jag-tänker-ligga-här-och-bara-va"- kväll.
Trött efter en helg ensam med Amelie och markservice. Trött efter att planera hela vardagen runt handbollen.
Som tur e har jag världens goaste sambo som lagade mat, fixa huvudvärkstablett och sa söta saker, så jag kunde ligga kvar i soffan efter Amelie äntligen somnat. Puss på dig.

Få se om jag tar mig till träningen ikväll då. Såg i kalendern att detta är den enda gången det fungerar fram till jul. För sen har Mathias match onsdag, måndag, onsdag och så lite jobb på det. Men jag är SÅ nervös! Vet inte om jag vågar. Det var så länge sen. Har inget flås. Till och med ångest att visa benen i ett par shorts. Sån e jag, ständigt orolig.
Vi får väl se, dagen e lång, hinner nog bestämma mig.

Bullbak, städning o så lite handboll

Söndag igen, usch helgerna går alldeles för fort!!! Kan knappt gå idag efter träningen i fredags, riktigt smärtsamt!!! Imorgon ska jag faktiskt försöka ta mig till basketträningen, e lite nervös faktiskt!

Idag jobbar Mathias 9-13 sen åker han direkt till handbollsamlingen och förbereder sig inför matchen. Jag och Amelie ska dit och kolla sen, men först ska vi baka lussekatter!! Hittade ett annorlunda recept med en apelsinsmörsfyllning som jag ska ha i och så virar man dem som en liten pinne istället för vanliga lussekatter

Amelie pratar väldigt mycket om tomten sen igår. Hon säger att hon inte tycker om tomten....haha. Bådar ju gott. :-)

Liten tomteflicka!

Idag har Amelie träffat tomten för första gången.....Lite smårädd men glad för paket! Hon fick en fin bamsebok och en Katten Jansson handdocka. Tack tomten!

Bilden nedan är på Amelie när vi prövade hennes "tomteflicka"kläder igår, som hon själv säger. Sötfis!Här sjunger hon Tipp tapp tipp tapp!


Idag kommer tomten!

Fick sova till 8 idag, skönt! Mathias har morgonträning nu sen ska han jobba till 22 ikväll..... Ingen rast och ingen ro!
Jag och Amelie ska på Drotts julfika vid 13, alla ska köpa en julklapp och så ska vi byta. Tomten kommer också och det ska bli himla roligt att se hur Amelie reagerar!!! Vi har ju pratat väldigt mycket om tomten sista tiden....

Helgerna blir så tomma när Mathias jobbar hela dagarna, det blir så trist för man har varken morgonen, lunchen, middagen eller kvällen ihop. Och så blir det båda helgdagarna också :-(

Men vi klarar oss här hemma, men det vore så mysigt ibland med mer tid!

Smiles from heaven



Fick den här bilden mailad till mig igår, jättefin!

Var är mina nycklar?!

Mathias ringde förut, stressad och irriterad. En glad Amelie hördes i bakgrunden, hon skulle ju snart få cykla!
- Jag hittar inte mina nycklar, säger han
- Ja de är väl där du la dem sist älskling, du hade dem ju sist i onsdags natt när du kom hem från Eskilstuna.
- Ja men då la jag dem på bänken och där ligger de inte nu!!! (underförstått: DU har flyttat på dem).

Han letar vidare och allt jag hör e en massa prassel. Han fortsätter att bedyra att de inte är där han la dem sist. Jag försöker komma på olika ställen de kan ligga på.

Plötsligt:
- Jag hittade nycklarna...
-Jaha, okej, vart låg de då???? Frågade jag lite skämtsamt.
- HEJ DÅ, PUSSPUSS. fick jag till svar.

Skrattade lite för mig själv, det är ALLTID så. Vare sig det gäller hans nycklar, shorts, mössa, bilnycklar....

Amelie ringde mig också under dagen, fick hjälp av pappa.
Hon var ledsen hulkade hon fram mellan gråtattackerna. Pappa var tråkig. Vi sjöng lite och pratade om att hon skulle få följa med pappa på träning idag, då blev hon glad.
Sötfisen! Just det ja, det var viktigt att jag köpte juice med mig hem med. :-)

Laddar för träningsvärk

Ska skriva ett par snabba rader här på min sena lunch. Har tränat förresten, skivstångsträning, räknar iskallt med att inte kunna gå imorgon. Det brukar vara så!

Idag går alla mina tankar till Emma Jangestig och hennes familj i deras kamp i hovrätten idag. Emma är mamma till Max och Saga som så brutalt blev mördade tidigare i år.
Emma skriver i en tråd på familjeliv.se som jag följer, hon skriver öppenhjärtligt om sorgen och sina tankar och hämtar stöd från alla oss som följer tråden.
 Jag beundrar alll deras styrka att klara av något sådant. Jag är alldeles säker på att barnen ler från himlen när de ser sina föräldrar kämpa så för upprättelse.

massagedags!

Torsdag morgon och Mathias kom hem för tre timmar sen, nu står han här klar för jobbet igen. Idag är de träningslediga, men Mathias jobbar 9-20. Blir nog en tung dag. Jag och Amelie ska representera familjen på Stadiumkvällen ikväll med laget. Få se om man gör sig några fynd!

Matchen igår gick ju inget vidare så den har vi inte pratat nåt om, brukar vara så, han behöver smälta det först och sen prata om det, om han i huvudtaget vill prata om det. Nya tag på söndag, då väntar Tumba hemma. Då jäklar!

Idag är det redan torsdag, grymt! ännu grymmare är att jag har en timmes helkroppsmassage idag, på arbetstid! En förmån vi har på jobbet, En gång i månaden kommer en grym tjej dit och masserar oss. Om du bor här i Halmstad så jobbar hon på Spa Harmoni, och heter Katarina, Väldigt välinvesterade pengar!

Bortsprungen dag med rädslor

Dagen har bara flugit iväg, snart dags att bege sig mot dagis.

Dagispersonalen pratade med mig imorse om Amelie. Tydligen har hon sista tiden blivit sjukligt rädd för allting och storgråter och är jätteledsen över en mängd saker, så som att en hund gick förbi utanför fönstret, en kvinna från kommunen kom på besök, en vikarie sattes in......Hon vill då till andra avdelningen och fröknarna där helt plötsligt. Väldigt konstigt. Hon älskar ju sitt dagis. Ohc med oss är hon aldrig rädd för nåt. Jo jag vet att det är ett avsnitt på Bolibompa hon inte tycker om, thats it. Och så vill hon att vi ska sitta brevid henne när hon somnar. Men det är väl bara normalt för en 2åring. Hoppas det är nån fas, vill ju inte att hon ska gå runt och vara rädd.

Hon har sagt ett par gånger att hon var ledsen på dagis men när vi frågat varför har hon bara sagt "ja". Hon kan ju inte förklara, vet ju inte riktigt vad det är att känna sig rädd. Har hon inte slagit sig eller bråkat med nån så kan hon inte berätta.

Genast kände jag mig som världens sämsta mamma, jag borde sett det här. Och jag gick med nedslaget huvud därifrån. Hoppas det går över snart. Vill inte göra en stor grej av det heller gentemot Amelie, men som sagt, man vill ju inte att hon ska gå runt och känna sig rädd och ledsen.

Jag och Mathias diskuterade iaf idag att vi inte ska låta henne titta på tv i direkt anslutning innan nattning, då blir det ju i allafall lite mindre intryck att bearbeta på natten, för hon drömmer ju en hel del just nu. Kanske mindre intryck att bli rädd för också på dagarna. Inte vet jag.

Mathias är för övrigt i Eskilstuna idag och spelar match. Hade tänkt titta på matchen på nätet, dom visar den på www.webbsport.se men så hade han tagit med sig laptopen!!! Åh så tråkigt.
Guif borta är alltid en svår nöt och jag tror de får det tufft, men det vore grymt om de kunde ta dem!!!!!

Väntan på mat och man

Nu står det en köttfärspaj i ugnen och Amelie kollar Bolibompa och sjunger Hoppe Hoppe Hare! Väntar på att Mathias ska komma hem från träningen så vi kan äta ihop. Imorgon åker han tidigt till Eskilstuna, har fått ta ledigt från jobbet, så har de match kl 19. Den sänds live förresten på nätet, www.webbsport.se, så det är roligt. Då ska jag och Amelie sitta här hemma och heja! De lär ju inte komma hem fören mitt i natten.

Imorgon e det jag och Amelie alltså, jag lämnar och hämtar på dagis. På lunchen ska jag träffa banken och prata lån och pension, vuxet va!? Bara hoppas att Amelie inte blir sjuk ikväll, det går magsjuka på dagis och hon hade tydligen gjort nummer två ett antal gånger idag......

Nej nu åter till pajen......


Men PUCKO!

Nån idiot har kört på vår bil. Upptäckte det nu på lunchen. Suck.

Varför kan inte folk vara ärliga? Lämna en lapp, kolla upp ens tel.nr, ring va fan som helst. Olyckor händer.

Så förbannad och sur. Åker vi på självrisken så här innan jul, det är ju roligt. Idioter. Puckon.

Total förvirring

glömde min mobil hemma imorse, sms:ade Mathias från jobbtelefonen att han skulle ta med sig den, fick till svar att han inte hittade den. Skumt. Kom hem efter jobbet och letade och hittade den inte jag heller., Panik, vart fan e telefonen?!  Kanske hade tappat den i jobbarbilen jag lånade...hrm. Kollar väskan en gång till och nej där ligger den inte...Frågade Amelie om hon sett den för hon brukar vara bra på att gömma saker och faktiskt komma ihåg sen vart hon lagt den. Men hon såg bara frågande ut....Herregud, kände mig jättenaken helst plötsligt, VAR E MIN TELEFOOOOON?!
Hämtade till slut min väska för att plocka upp nånting helt annat och hoppsan där låg ju telefonen! Jag är så förvirrad alltså. Här har jag gått hela dagen och trott den legat hemma och väl hemma trodde jag att jag tappat den!

Ännu mer förvirrad blev det när jag kom till dagis och skulle hämta lillfia. Skulle klä på henne och insåg snabbt att hennes overall var borta, skumt. Okej, nån har väl tagit fel då. Ska sätta på skorna, och de var oxå borta! Men va faaaaan. Inga andra skor hade jag där till henne heller. Sluta med att vi får dra på vantarna över fötterna. Och så mössan, nähä den var oxå borta!!! Nån har tagit allting! Hel mysko, måste varit nån förälder som vart tröttare än mig som kommit och hämtat sitt barn idag. Hoppas bara allt är tlillbaka imorgon för några dubbla uppsättningar utekläder finns inte i denna familj!

Måndag igen...

Helgen sprang förbi och det blev inte mycket vila direkt. Lördagen spenderades ju i Ullared och igår söndag var vi till tippen med en massa skräp i två omgångar, värsta träningspasset! Nu har vi en ren fin uppfart och vi kan för första gången parkera i vår carport! Inte illa!
Efter tippen åkte jag över till Martina på adventsfika, himla mysigt! Jag som älskar mjuk pepparkaka skämdes nästan när jag tryckte i mig i stort sett hela hennes kaka :-) Hade inte fått i mig nån lunch eftersom vi var på tippen, så det tog jag igen med råge, ha ha!
Var hemma vid 17 tiden och då blev det middag,tvätt, disk och nattning och så var det måndag igen!

Denna veckan är rätt fullbokad, idag har vi inventering på jobbet så jag är ute och kryper i sportcentrat hela dagen. Skulle tränat mitt första basketpass ikväll men Mathias jobbar sent så det blir inget av det, synd för jag var laddad! På onsdag åker Mathias till Eskilstuna på match, på torsdag är det först jobb för oss båda, sen har MAthias träning sen ska vi ses på Stadion där handbollsklubben har klubbkväll. På fredagkvällen jobbar Mathias :-( Helgen med :-( :-( Fast hur han ska lösa jobbet när han dels har träning på lördagen och julevent med laget efter och hemmamatch på söndagen har vi nog inte riktigt klurat ut än.
Så Mathias kommer vara borta mycket denna vecka, kommer återigen bli en sån vecka då vi knappt hinner ses. Men nu för tiden får vi i allafall sova ihop, annat var det när han jobbade nätter!!!

RSS 2.0