Kräksjuka allaround

Igår hade vi en jättemysig kväll hos goda vänner som har barn i samma ålder som Amelie. VI fikade och pratade och barnen, som alla var på sånt här härligt "efter-dagis-"humör lekte väl sådär halvdant med varandra. Det var mysigt att ses, det blir inte så ofta nu när alla har fullt upp med renovering av hus, jobb och barn!
I alla fall fick jag ett sms av min vän imorse, då hade hennes son fått kräksjukan igårkväll efter vi gått och kräkts hela natten. Huvva! Så nu är det bara att hålla tummarna att vi klarar oss. Det är kräksjuka överallt nu, på dagis e många barn sjuka, här på jobbet har vissa drabbats och så nu då ens vänner...... Det känns som den kryper närmare och närmare....*hajen-motivet* Hoppas vi klarar oss!!!

Annars ser jag fram emo helgen som f-n rent ut sagt! Ikväll måste Mathias jobba å Drotts vägnar, lite trist men ger välbehövliga pengar till klubben. Men sen i helgen ska vi pyssla hemma igen! Det var ett tag sen nu, men nu jäklar har den här renoveringsenergin smygit sig tillbaka till oss båda.

Amelie var för övrigt världens sötaste Tomteflicka idag på väg till dagis. Så fin så! Vi får väl se hur det går på dagis idag. De har inget luciatåg för oss föräldrar men inom avdelningarna ska de lussa lite och fika.
Imorse skulle Amelie först ta med tomteflickeklänningen till dagis, sen skulle den på redan hemma, och så kom tårarna när hon inte fick som hon vill och konsekvent som man är så låter man ju henne ta på sig klänningen ändå, men sen skulle den av samma stund vi var på väg ut genom dörren och då kom tårarna igen. Jobbigt med så mycket vilja i en liten 2årings kropp!

Kommentarer
Postat av: mamma

hoppas ni klarar er från kräksjukan,man blir ju så himla utmattad. Hoppas de oxå gick bra på dagis med min lilla tomteflicka.

2008-12-12 @ 16:20:30
Postat av: Mamma Melissa

Nej, kräksjukan är aldrig rolig... vare sig man är liten och 2 eller stor och ja, äldre... hoppas verkligen ni klarar er!

2008-12-12 @ 22:59:44
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0