Fenomenet Ullared

Det är faktiskt helt otroligt vad man gör för att "fynda" litegranna.....Var vid Gekås vid lunchtid igår och kön ringlade sig lååååååångt ut från entrén och Mathias fick nästan hjärtstopp! Kallt som f-n var det med. Där stod vi och frös och köade för att komma in och spendera pengar!!! Vilket sjukt beteende alltså! Vi köade ooch frös i en timme innan vi var innanför dörrarna. coh Amelie hon frös, och vi försökte hitta på saker medan vi väntade så det blev många danser, klapper, sånger och bus. Hon höll sig rätt bra faktiskt, fast sista tio minuterna var hon ingen solstråle direkt, men så duktig ändå. Blev en hamburgare i kön oxå, ha ha ha. Vilken utflykt!

Väl inne så fastnade Amelie för några tomtar som stod och sjöng precis innanför entrén. Där spenderade vi en halvtimme, dels för att stilla vårt dåliga samvete att vi dragit med henne dit och dels för att undvika utbrott! Det senare kom sen ändå, då hon fullkomligt VÄGRADE att gå därifrån. Mutan blev en pop-up-bok lite längre in. Sen var det då ofantligt mycket folk och jag tror vi kom in vid halv ett tiden och gick ut därifrån halv fem. Helt otroligt.

Men nu är oxå julklappar till oss själva och Amelie köpta och vi lämnade Gekås sjukt trötta, fattiga men glada att vi lyckats hålla ihop och inte tappa det helt och ta ut det över varandra!

Kommentarer
Postat av: mamsen

Duktigt gjort av Mathias, gurra hade gått där ifrån

kram

2008-11-30 @ 16:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0