Madonna i augusti!

Fick tag på biljetter till Madonna idag! Ska bli superroligt. Tycker hon är cool som fan som hållt så länge, och sen att gå på sån stor konsert är ju alltid endorfinhöjande!!!! Har hört runt med kompisar som har kontakter inom hotell men allt verkar redan vara fullbokat, ja såvida man inte vill betala multum för en natt.

Igår hade Mathias match i Alinsås och tre spelarfruar var här och käka och fika, himla mysigt. Som vanligt när vi försöker ses när killarna har bortamatch så krånglar onlinerapporteringen, men andra halvlek funka. Nu blev det förlust och det va rinte en alltför happy karl man fick hem. Nästa match är torsdag, hemma mot Hammarby. Då har Drott nått samarbete med alla sponsorer och det är gratis inträde. Hoppas på mycket folk OCH lite support från läktaren, brukar var alite dåligt med sånt.
Jag och Mathias kommer knappt ses denna vecka, han jobbar långpanna varje dag och jag ska iväg på konferens ons och tors. Men till helgen ska vi äta gott och pussa lite extra på varandra, passar ju bra då det är alla hjärtans dag på lördag :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0