I väntan på pizzan..

...sitter jag här och betalar räkningar. Mathias e på jobbet, han fick inte ledigt idag för att spela träningsmatchen de har idag mot Själland. Så e det ibland, ibland går det bara inte ihop.
Räkningarna är nu betalda. Lustigt, man känner sig alltid så rik dagen då lönen kommer, men det varar verkligen få dar, för sen när räkningarna e betalda börjar man genast räkna ner till nästa lön!!! Det blir pizza idag till middag, det är en sån dag. Orkar verkligen inte åka och handla och laga mat. Nä då blir det snabbmat.

Amelie sitter och tittar på sitt favoritbarnprogram och jag gör allt för att stävja hennes Pippi mani. Hon älskar Pippi!!! Är helt besatt av henne. Det första hon säger när hon vaknar och det sista hon säger innan hon somnar är att hon vill titta på Pippi. Vi har några avsnitt och filmer nedladdade (helt lagligt!) på datorn och nu har vi fått en person som sitter framför datorn, nämligen Amelie så fort chansen finns!!!!
Amelie fick för övrigt ett jättesött kort i posten häromdan från Morfar och Lilan, med två små söta björnar på. Häromveckan kom ett från mormor med. De vet alla hur mycket Amelie älskar att få post. Det är så uppskattat och hon blir så stolt så att hon får egen post! Det är bra lustigt för i dagens samhälle med alla högteknologiska snabba sätt att hålla kontakten glömmer man ibland bort hur roligt det är att få ett kort eller brev i lådan. Även om man bara är två år..... :-)

Idag blev det lunch på stan med Linda. Vi käkade god kyckling på Yoss och där stötte jag även på två andra handbollsprofiler, Ante och Christian. Såg att kassören i Drott satt vid ett annat bord.
Linda är höggravid och ska ha barn vilken sekund som helst, tänk nästa gång vi ses har hon troligtvis fått sitt andra barn, så spännande!!! Det var mysigt att ses utan barn en stund, oftast blir det ju tvärtom.

Hoppsan, nu plingar det på dörren, mmmm mat.....  :-)

Kommentarer
Postat av: mamma

2009-01-28 @ 20:47:28
Postat av: mamma

mina ungar

älskar er så o sakner er så

ingen tag er ifrån vad jag känner

love from er mamma

2009-01-28 @ 21:25:13
Postat av: mamma









2009-01-28 @ 23:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0