Ja vi ska ha ett barn till!

Men inte nu. Men längtan finns där. Men i dagens samhälle måste man ju planera lite i alla fall om man ska ha mer än ett barn. Amelie var inte planerad och ingen av oss hade nått fast jobb, Mathias hade bara handbollen. Men allt föll på plats med hårt arbete och tålamod och nu sitter vi här tre år senare med en underbar tvååring, bil och hus. Så det kan gå! Men barn nummer två kan nog inte vara lika oplanerat, så just nu får vi avvakta. Men vi vill. Mer än någonsin faktiskt.

Frågan om man inte ska ha barn börjar på en gång efter bröllopet för de som nu börjar i den ändan, berättade min söta vän Martina för ett tag sen. Sedan hon och hennes numera make då, gifte sig i slutet av augusti är det en vanlig fråga. Eller tjat som Martina uttryckte sig. Och det är väl bra lustigt, att i ett samhälle anno 2009 där alla har så många valmöjligheter och man hurrar individualism och alla som går sin egna väg, så förväntas det nånstans ändå, att efter bröllop kommer barn strax därpå.

Och för oss som inte började med att gifta oss, utan fick barn ändå, så började frågan om barn nummer två ungefär samma sekund som man ploppat ut barn nummer ett. ( ja okej, det sa väl inte riktigt plopp, det låg liiiiite mer arbete bakom födseln). Jaha när ska ni ha nästa då???!

Nu börjar längtan efter ett syskon till Amelie bli stort igen. Men när det blir, det får vi se. Jag lär ju återkomma om det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0