Nedräkning pågår

Dagen igår flöt på bra. Hämtade Amelie på dagis efter jobbet, hon var riktigt trött efter första dan efter all ledighet. Vi gjorde egna hamburgare hemma och la pussel tills det var dags att hämta Mathias på jobbet. Amelie somnade självklart i bilen eftersom det var efter hennes bedtime. Väl hemma sen blev det som vanligt nu för tiden tjafs om nattningen, Amelie skulle prompt inte somna om efter vi kom hem. Och sötfisen är bra smart, hon försöker spela ut mamma mot pappa hela tiden, och provar nya trix varje dag! Efter hon väl somnat kom hon upp efter en timme igen och körde samma spela igen. Suck. Nästa gång vi är lediga länge ska vi försöka hålla bättre på rutinerna!

Imorse försov vi oss, jag vaknade som vanligt av klockan kvart i sju. Skulle bara blunda lite, vilket jag även tyckte att jag gjorde, men när jag tittade upp var hon över halv åtta. PANIIIIK! Väckte Mathias och vi irrade runt som yra höns där hemma och strax därefter kom en sömndrucken Amelie upp. Hon ser väldigt rolig ut när hon går upp själv eftersom vi tänder lamporna utanför sovrummen och hon är trött så håller hon för ögonen men då ser hon ju inget utan stapplar fram och allt som oftast går hon fel och slår i nån kroppsdel. Ser ofantligt roligt ut. Så vill hon alltid gosa oxå, vilket är supermysigt, men just imorse var det inte läge. Försökte dock att inte stressa på henne alltför mycket, jag vill inte rota stress i henne, hon är bara två år. Försöker så långt det går att inte tjata om tider, jobb, skynda skynda till henne. Hon ska få vara barn så länge det går utan en massa måsten.

Nåväl, näst sista dagen på jobbet och min kumpan Petra är hemma med sjukt barn, så jag fick ta över lite av hennes uppgifter så plötsligt har jag fullt upp här på jobbet! Rensa skrivbordet får vänta tills imorgon, sista dan.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0