Överaskningsbesök och busfabrik

På förmiddagen åkte jag och Amelie till busfabriken och träffade två kompisar med deras barn och ungarna lekte runt där i 3 timmar. De hade så roligt! Amelie vart ledsen när tiden var ute och det var dags att åka hem, "åka meeeeera" grät hon. En kort stund senare sov hon sött, helt slut! Det var roligt att träffa Linda som snart ska ha barn igen, hon e så fin med sin mage!!! E sjukt avundsjuk då även vi gärna vill ha barn nummer två, men det får vänta ett tag,,,,,

Sen dök Amelies farmor upp på besök, det hade vi ingen aning om. Vi har inte setts på väldigt länge och Amelie blev så glad att få ytterligare några försenade julklappar och någon att visa allt hon kan för. Nu sitter de och leker vid köksbordet.
Farmor stannar tills imorgon så nu ska vi äta lite och umgås.

Imorgon arbetar Mathias igen och det är slut på hans lediga dar, totalt tre dar har han fått ledigt sista veckorna, känns lite orättvist när en annan vart ledig så mycket. Men jag har gjort mina hundår på krogen, då man heller aldrig var ledig under helgdagar och så. Denna vecka kommer vardagen ikapp igen då vi är lediga helt olika dagar och hans träningar börjar igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0