Laddar för 90 mil i bil

VIlken dag, stress stress och åter stress.
Mathias har ont. Riktigt ont. Och han är inte den som klagar i första loppet. Nu har han fått konstaterat att han har en stor spricka i revbenet bak i ryggen. Han har fått behandling idag och har sån här tjusig tejp över hela ryggen. Hans ångest över att inte kunna spela ikväll är stor, speciellt nu när de är inne på sluttampen av säsongen. Han e bra stressad med inför sista matcherna, kommer han kunna spela?
Bröllop stundar och imorgon ger vi oss iväg. Det var på håret att vi inte kunde åka, som sagt, handbollen går ju alltid först. Men nu har vi fått klartecken och nu ger vi oss iväg imorgon bitti. Först till Sthlm och sen vidare upp mot Järvsö.

Nästa vecka är Drott´s sista tre matcher och som sagt, kniven mot strupen hela tiden. Vi pratade löst om att kanske åka till Göteborg på onsdag och se matchen mot RIK. Svärmor kommer ner nästa vecka med och hälsar på.

Nu ska jag hänga tvätt, tömma diskmaskinen, duscha och natta lillfia och packa färdigt. Its just another day in mellanmjölkens ljuva land!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0